Sieraden Workshops

Zelf jouw oorbellen makenTijdens de workshop modulaire oorbellen maken leer je van Moniek van Studio Lanterfant alles over hoe je zelf een paar oorbellen kunt maken van duurzaam materiaal. Én daarnaast krijg je te zien hoe een digitaal ontwerp 3D tot leven komt. 

Bij deze workshop kun je zelf aan de slag met het samenstellen en ontwerpen van jouw oorbellen door uit verschillende onderdelen te kiezen en deze te schilderen, schuren, lijmen of wat jij maar wilt. Je mag daarbij 4 onderdelen per oorring (goud- of zilverkleurig roestvrijstaal) kiezen om zo extra veel opties te hebben om jouw oorbellen te dragen. En je gaat na afloop uiteraard met je eigen creatie naar huis!

 Bij de onderstaande datums vindt je meer inspiratie met wat je kunt maken.

Voor de 'niet oorbeldrager' is er ook de optie om een modulaire ketting samen te stellen (met 6 onderdelen).

De workshop planning in Utrecht

08/05/24 om 19:00, meer info over deze workshop

18/05/24 om 14:00, bij tuincentrum Steck
meer info over deze workshop en inschrijven kan hier
(let op: de inschrijvingen voor deze workshop gaan via Steck. Maar ik kom uiteraard zelf de workshop daar gezellig tussen de planten geven)

06/06/24 om 19:00, meer info over deze workshop

14/06/24 om 19:00, meer info over deze workshop

26/06/24 om 19:00, meer info op deze workshop

modulaire-oorbellen-workshop

Meer info?

Wil je op een ander moment een workshop boeken? Of lijkt het je leuk om een workshop te doen bijvoorbeeld met jouw vrijgezellenfeestje of een personeelsuitje?

Leuk! Stuur me een berichtje via moniek@studiolanterfant.com of vul hier het contactformulier in, dan neem ik contact met je op. Ook grotere groepen (10+) zijn welkom, neem contact op over de mogelijkheden.

Zij gingen je voor

reviews-workshop