Studio Lanterfant Online Winkelstraat

Studio Lanterpandje in de Online Winkelstraat

 

De Online Winkelstraat van Handmade in Holland is inmiddels een tijdje geopend en ook zijn er een paar nieuwe leuke ondernemers bij gekomen. Dus het werd de hoogste tijd om mijn gezellige buurtjes eens te introduceren aan jullie!

Online Winkelstraat Handmade in Holland

Tover elk leeg stukje muur om tot een feestje met de stickers van Moonwalk Teddybear.

MA-CIEL kidslifestyle maakt al meer dan tien jaar de allerkleinsten onder ons blij met prachtige producten van de mooiste materialen. De artikelen in deze shop worden duurzaam en met veel liefde door Maciël met de hand gemaakt.

Bij FENSI vind je sieraden met een hoog boho-festival gehalte.

Origineel design kleinmeubelen en woonaccessoires van Hollandse bodem, waar je vrolijk van wordt. De stijl van de Houtmoed creaties kenmerkt zich door eenvoud met een knipoog.

Happy vibes all around in de webshop van Little Lefty Lou. Deze winkel is ware hemel voor liefhebbers van stationery en emaille pins en iedereen die houdt van kleur. Veel kleur! 

Bij Atelier W vind je keramiek met uitgedachte kleuren, mooie vormen en een hoog afwerkingsniveau.

Linda brengt in haar merk MOM gemstone een liefde voor edelstenen en familie en haar ervaring met ondernemen samen.

Kleuren en vrolijkheid, and lots of it! Het zit al in de naam en elke illustratie en kunstwerk straalt het met bakken uit. Zacht gekleurde, minimalistische berglandschappen en fijn gebalanceerde abstracte werken typeren het aanbod in de Colors and Happiness shop.

Geïnspireerd door de schoonheid van bloemen creëert Daphne als dé Viltbloemist van Nederland hun evenbeeld van natuurlijk wolvilt. Fris, gedetailleerd en vooral persoonlijk zijn kernwoorden die passen bij deze getalenteerde vrouw en haar onderneming.

Geboren uit een passie voor vormgeving bloeide In My Dreams Design snel uit tot merk voor handmade limited edition woondecoratie en stationery. De sfeer die Simone met deze producten neerzet is grafisch en tijdloos met een Scandinavische twist.

Papier heeft eindeloze creatieve mogelijkheden. Dat weet Karin als geen ander en dit bewijst ze met haar Studio Cooliejoelie. In deze studio waar alles kan en mag creëert de kunstenares haar eigen papierkunst en deelt ze met liefde haar passie en kennis met anderen.

KESHI studio staat vooral bekend om haar met de hand geweven oorbellen van de allerkleinste kleurrijke kraaltjes. Minimalistische vormen, vrolijke en soms felle kleuren en interessante patronen kenmerken de stijl van dit sieradenmerk.

Deze aandoenlijke karakters, die illustratrice Irma tot leven weet te wekken met haar strakke minimalistische lijnen, maken voor een persoonlijk en dierbaar cadeau voor een ander of jezelf.

Alle mooie pandjes zijn geillustreerd door Romy van www.muchable.com

En benieuwd naar mijn eigen winkel? Ga naar het Lanterpandje

Terug naar blog